teisipäev, 16. oktoober 2007

Andres Bergmann asutab finantsportaali

Pankrotistunud ERA panga endine omanik ja käilakuju Andres Bergmann kavatseb Eesti riigilt saadava valuraha eest asutada investeerimisportaali.

Omal ajal teenis Bergmann väidetavalt miljoneid kroone, kasutades tulusalt ära talle usaldatud võõrast vara. Nyyd askeldab ta Aafrikas, pyydes nigeerlaste kokku petetud miljoneid tee-ehitusse matta. Kuid Euroopa Inimõiguste kohtu soovitus Eesti riigile maksta Bergmannile valuraha tõotab teetöödest kiiremat tulu. Selle loodabki ta investeerida uude ettevõtmisse.

Lollinvestor.ee veebilehel on võimalik leida nii investeerimisideid pikaajaliseks investeerimiseks kui ka kauplemisideid lyhiajalisteks rahapaigutusteks. Lisaks tulevad sinna analyysid nii Aafrika turgudel toimuva kui ka Bergmanni mitmesuguste finantstoodete kohta, teatas Bergmann.

Peatselt pärast veebilehe avamist alustatakse ka Lollinvestor.ee seminaridega. Foorumite vahendusel saavad investorid ning kauplejad omavahel arutleda või kysida nõu spetsialistidelt. Bergmann soovib portaaliga pakkuda head ja sõltumatut finantsnõu kõigile Eesti investoritele.

"Suurematel klientidel aitame leida personaalsete konsultatsioonidega perfektselt sobivad finantslahendused, väiksematele investoritele anname nii nõu kui ka ideid investeerimiseks interneti vahendusel," lausus Bergmann.

Informatsioon lollinvestor.ee kodulehel on tasuta. "Kõike ei saa rahas mõõta," hyydis Bergmann pisarsilmil.

"See on mu enda jaoks väga huvitav projekt ning ma usun, et lollinvestor.ee kujuneb kasulikuks infoallikaks Eesti investoritele. Meil on kyll plaanis ka tasulisi teenuseid lisada, kuid need tulevad pigem uute teenustena, mitte olemasolevate tasuliseks muutmisega. IT-spetsialistid töötavad juba uute lahenduste elluviimise kallal," lisas Bergmann.

Loll Investor OY on 100% Andres Bergmannile kuuluv firma. Lollinvestor.ee projekti alustatakse kolme töötajaga, kuid plaanis on lähikuudel töötajate arvu oluliselt kasvatada.

Veebilehe, seminaride ja konsultatsioonide järel tahab Bergmann luua Tallinna sydalinna Vabaduse platsi asemele Eesti esimese rahaaia. "Ka investeerimisvõimetud inimesed on raha väärt, olgu nad seda siis vaesuse, harimatuse või rumaluse tõttu," õigustas Bergmann. "Just nendele mõeldes istutamegi Moskva kohviku ja Tallinna linnavalitsuse hoone vahele kakskymmend ilusat sirget rida rahapuid. Eesti oludes ei maksa neilt kyll oodata rohkem kui kolme saaki aastas, ent sellestki peaks madala investeerimisvõimega eestimaalased saama mõningast leevendust. Rahapuude hankimisel ja kasvatamisel abistavad meid oskusteabega Lääne-Aafrika juhtivad spetsialistid."

Eesti riigilt oodatav õiglane ja ausalt teenitud valuraha on kopsakas, eri hinnangutel võib see ulatuda kuni 500 miljoni kroonini. Selle kättesaamise ees seisab vaid pisike takistus: Bergmannil tuleb tasuda tyhine poole miljoni kroonine kautsjon. Selle tasumiseks ootabki kõigi investorite suurim sõber kaasinvestoreid, kes ettevõtmisele õla alla paneksid. Iga kroon on teretulnud, ehkki tuhat või kymme tuhat on muiudgi parem. Kõik abivalmid investorid saavad tasuks toetusele vastava osaluse Bergmanni uues äris. Huvi korral palutakse kirjutada aadressil andres@bergmann.ee.

Loe ka: Inimõiguste kohus soovitab riigil maksta Bergmannile valuraha
Ekspankur Andres Bergmann asub Sierra Leones teid ehitama

Kristjan Lepik käivitas finantsportaali

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

noh, ära suri teine

Oop ütles ...

See kipub inimestega jah juhtuma. Prohvet Eelijas ja neitsi Maarja võetud elusalt taevasse, muud peavad ikka muudkaudu lahkuma.